Novosti

NOARK Electric proširuje portfelj lansiranjem novih proizvoda

NOARK je lansirao tri nova proizvoda: DC minijaturne prekidače Ex9BP-JX, B tipa FID sklopki Ex9LB63 i novu paletu višenamjenskih metalnih ormara IP66 MHS

Kao dio cilja stalnog održavanja dinamičnog tempa razvoja novih proizvoda, NOARK je lansirao tri nova proizvoda: DC minijaturne prekidače Ex9BP-JX, B tipa FID sklopki Ex9LB63 i novu paletu višenamjenskih metalnih ormara IP66 MHS. Ovi proizvodi nude poboljšanu sigurnost, učinkovitost i pouzdanost. Kao što kupci očekuju s NOARK-om, svi proizvodi pokriveni su sa garancijom od 5 godina. Ovo je samo prvi dio našeg plana lansiranja proizvoda, možete očekivati više novih proizvoda za ulazak na tržište u drugoj polovici ove godine.

DC automatski prekidači- osigurači Ex9BP-JX  

DC automatski prekidači- osigurači Ex9BP-JX pogodni su za zaštitu od struja kratkog spoja i preopterećenja u aplikacijama jednosmjerne struje do 63A, na primjer u automatizaciji, kontrolnim ili kolima jednosmjerne struje u domaćinstvima.

Proizvode se kao 1- polni do 4- polni širine jednog modula (18mm) po polu. Krivulje okidanja su C i K.

FID sklopke B tip, Ex9LB63

Diferencijalne strujne zaštitne sklopke B tip Ex9LB63 prikladne su kako za stambene objekte tako i za industrijsku primjenu, gdje se koriste frekventni pretvarači, fotonaposnka postrojenja, EV punjači i slični elementi. Tip B omogućuje nominalnu osjetljivost na AC struju, pulsirajuću i ravnu DC struju, sa frekvenicijama do 1 kHz.

 

IP66 Metalni razvodni ormari MHS

Metalni razvodni ormari MHS sa montažnom pločom za nadžbuknu montažu, namjenjeni su uglavnom za industrijsku uporabu gdje je potreban visok stupanj zaštite (IP).
Stupanj zaštite IP66 za ormare sa jednim vratima i IP55 za ormare sa duplim vratima.