O nama

NOARK Electric je međunarodna kompanija zadužena za distribuciju u Europi. Pružamo nove mogućnosti svojim poslovnim partnerima, produženu garanciju na proizvode i bez premca, brigu o poslovnim partnerima.

NOARK Electric se bavi razvojem, proizvodnjom i distribucijom električnih uređaja i komponenti. Kompanija je dio grupacije od preko 25 tisuća zaposlenih. NOARK Electric je investirao sredstva u vlastiti razvoj proizvoda i radi sa najnovijom tehnologijom. Naš krajnji cilj je izgradnja globalnog svjetskog brenda. Regionalni centri u Prague, Los Angeles i Shanghai provode aktivnosti na različitim kontinentima uz poštivanje zahjteva različitih tržišta i različitih zemalja.

Istraživanje i razvoj

Garantiramo kvalitet sa 5- ogodišnjom garancijom

Visok nivo pouzdanosti proizvoda dokazan je velikim brojem mogućih ciklusa uklapanja, koji znatno nadmašuje vrijednosti zahtjevane standardom. Daljnji dokaz kvaliteta je 5- ogodišnja garancija koju NOARK daje na sve svoje proizvode. Kvalitet za našu kompaniju nije prazna riječ.
To je obveza.

Razvoj proizvodnih procesa

Naš naglasak na razvoju potvrđuju desetine pripremljenih proizvoda. Odmah po završenom certificiranju proizvoda, počinje proizvodnja u modernim tvornicama po najnovijoj tehnologiji. Ovo osigurava visoku kvalitetu i dug životni vijek naših proizvoda. NOARK Electric pridržava se principa zaštite životne sredine i ekoloških normi.

Uvid i praktičnost

Naš cilj nije samo proizvodnja standardnih proizvoda. Želimo se približiti budućim tehnologijama.Svakodnevno, naš tim inženjera istražuje mogućnosti za nova tehnička i tehnološka riješenja. Proizvodi su razvijeni sa ciljem jednostavne montaže. Montirajte jednostavno, sve potom funkcionira lako i pouzdano- to je naš osnovni moto.

Vlastitii razvoj i tehnologija

NOARK nudi široku paletu visoko kvalitetnih proizvoda za vaše električne instalacije. Proizvodnja je bazirana na vlastitojj tehnologiji. NOARK konstantno investira u istraživanje i razvoj novih proizvoda.

Logistika

Blagovremene i besprijekorne isporuke

Noark osigurava prvoklasne logističke usluge kao prirodan dio ponude svojim korisnicima. Ne samo kvalitet proizvoda već i sposobnost isporuke na pravo mijesto u pravo vrijeme je način na koji osiguravamo zadovoljstvo naših korisnika i samim tim, naš uspijeh.

Europski logistički centar u Pragu

Noark je osnovao i nastavlja razvijati moderni europski distributivni centar u Pragu sa ciljem da osigura brze i pouzdane isporuke cjelokupnog asortimana do korisnika širom Europe. Surađujemo s renomiranim dostavljačima u cilju da se osigura dostupnost naših proizvoda na cijelom europskom tržištu i osiguraju logističke usluge na nivou koji naši korisnici očekuju.

Pouzdana tehnologija

Kvalitetna logistika zahtjeva modernu tehnologiju, od kvalitetnog informacionog sistema pa sve do moderne opreme za smeštaj i fizičko rukovanje robom. Noark investira u moderne logističke tehnologije u cilju brže isporuke, usavršavanja planiranja, isključivanja greške i pojednostavljenja administrativnih procedura.

Prvoklasni pristup korisnicima

Tehnologija nije sve. NOARK stavlja naglasak na pošten i profesionalan pristup od strane svojih zaposlenih prema poslovnim partnerima. Mi ne pružamo samo usluge već želimo pronaći pravo riješenje za vas. Jednostavno, najsvrsishodnije i sa minimumom administracije. Mi smo jaka kompanija sa jakom podrškom. Činimo sve od sebe za vaše zadovoljstvo.